Innanlår är en styckdetalj på nötdjuret som har korta fibrer och är parallella med muskeln. Ofta skuren som lövbiff. Undvik långkok och utnyttja istället denna milda detalj till snabbstekningar. Tänk på att skära köttet tvärs över muskelfibrerna efter tillagning för att undvika upplevelsen av köttet som segt.
Nötkött 100 %
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 477 kJ |
Energi | 114 kcal |
Fett | 1.6 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 24 g |
Salt | 0.1 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 24g protein.
Per 100g portion innehåller Innanlår EU 0g kolhydrater tillsammans med 1.6g fett.