Zabuton är den största muskeln i högreven och sitter närmast bogen. Zabuton är ofta marmorerad vilket gör den saftig och smakrik. Vår styckmästare väljer de bästa djuren avseende marmorering och handplockar högreven för att sedan skära ut Zabuton. En annan benämning på Zabuton är Denver steak. Vi rekommenderar att helsteka Zabuton långsamt i ugnen och sedan skiva på samma sätt som flankstek. Passar tillsammans med ugnsstekt potatis eller potatissallad, addera valfri sås och en grönsallad. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.
Storlek
1900gram
INGREDIENSER: Svenskt nötkött
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 797 kJ |
Energi | 191 kcal |
Fett | 13 g |
- Varav mättat fett | 6 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 18.6 g |
Salt | 0.2 g |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 42 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Total hållbarhet
Upp till 42 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Scan Sverige AB
Org.nr: 556655-4597
I en portion på 100g finns det 18.6g protein.
Per 100g portion innehåller Högrev Zabuton Mör 0g kolhydrater tillsammans med 13g fett.