Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Nötkött
  5. Högrev Zabuton Mör
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Nötkött/
  5. Högrev Zabuton Mör

Högrev Zabuton Mör

Scan

Zabuton är den största muskeln i högreven och sitter närmast bogen. Zabuton är ofta marmorerad vilket gör den saftig och smakrik. Vår styckmästare väljer de bästa djuren avseende marmorering och handplockar högreven för att sedan skära ut Zabuton. En annan benämning på Zabuton är Denver steak. Vi rekommenderar att helsteka Zabuton långsamt i ugnen och sedan skiva på samma sätt som flankstek. Passar tillsammans med ugnsstekt potatis eller potatissallad, addera valfri sås och en grönsallad. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.

Storlek

1900gram

Högrev Zabuton Mör

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Svenskt nötkött

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi797 kJ
Energi191 kcal
Fett13 g
- Varav mättat fett6 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein18.6 g
Salt0.2 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 42 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 4°C

Total hållbarhet

Upp till 42 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om Högrev Zabuton Mör

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Högrev Zabuton Mör?

I en portion på 100g finns det 18.6g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Högrev Zabuton Mör?

Per 100g portion innehåller Högrev Zabuton Mör 0g kolhydrater tillsammans med 13g fett.

←Tillbaka till Produkter