Smakrikt köttdetalj som bör sjuda i två till tre timmar för ett mört och saftigt resultat. Passar utmärkt i klassiska rätter såsom kalops, Boeuf bourguignon och som pepparrotskött.
Storlek
12000gram
100 % nötkött
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 489 kJ |
Energi | 116 kcal |
Fett | 3.8 g |
- Varav mättat fett | 1.5 g |
Kolhydrat | 0.2 g |
- Varav sockerarter | 0.16 g |
Protein | 20.4 g |
Salt | 0.42 g |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 42 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Total hållbarhet
Upp till 42 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 20.4g protein.
Per 100g portion innehåller Högrev benfri marmorerad 0.2g kolhydrater tillsammans med 3.8g fett.