- Livsmedel
- Färskvaror/Kylvaror
- Kött, oberett
- Nötkött
- Fransyska Sverige
Fransyska Sverige
Menigo Färskvaruhallen
Fransyska av nöt går även under namnen nötstek eller oxstek. Fransyska består av mycket bindväv vilket gör att den blir bäst av att tillaga under lång tid med låg värme. Produkten är av svenskt kött. Passar utmärk som grytkött eller grytbitar.

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Nötkött 100 %
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 483 kJ |
Energi | 116 kcal |
Fett | 3.5 g |
- Varav mättat fett | 1.5 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 20.8 g |
Salt | 0.2 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 12 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 12 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
Vanliga frågor om Fransyska Sverige
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Fransyska Sverige?
I en portion på 100g finns det 20.8g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Fransyska Sverige?
Per 100g portion innehåller Fransyska Sverige 0g kolhydrater tillsammans med 3.5g fett.