Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Nötkött
  5. Fransyska Spanien
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Nötkött/
  5. Fransyska Spanien

Fransyska Spanien

Miguel Vergara

Fransyska av nöt går även under namnen nötstek eller oxstek. Fransyska består av mycket bindväv vilket gör att den blir bäst av att tillaga under lång tid med låg värme. Passar utmärk som grytkött eller grytbitar.

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Nötkött 100 %

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi483 kJ
Energi116 kcal
Fett3.5 g
- Varav mättat fett1.5 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein20.8 g
Salt0.2 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 30 dagar.

Total hållbarhet

Upp till 30 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Spanien

Företag

Menigo Foodservice AB

Org.nr: 556044-4647

Kontakt

Arenavägen 61, Box 10013

121 26 Stockholm

Tel: 08-722 10 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Fransyska Spanien

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Fransyska Spanien?

I en portion på 100g finns det 20.8g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Fransyska Spanien?

Per 100g portion innehåller Fransyska Spanien 0g kolhydrater tillsammans med 3.5g fett.

←Tillbaka till Produkter