Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Nötkött
  5. FRANSYSKA OSKINN
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Nötkött/
  5. FRANSYSKA OSKINN

FRANSYSKA OSKINN

Scan

Scan fransyska kommer från svenska nötdjur av högsta kvalitet. Köttet möras i sin förpackning ända fram till användning. Fransyska är en fin och rund detalj från djurets bakre ryggparti. Det är ett smakrikt men samtidigt magert kött som blir riktigt saftigt om det steks på låg värme och länge. Oskinnad för bevarande av saftighet i detaljen.

Storlek

5420gram

FRANSYSKA OSKINN

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Svenskt nötkött

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi483 kJ
Energi116 kcal
Fett3.5 g
- Varav mättat fett1.5 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein20.8 g
Salt0.2 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 42 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 4°C

Total hållbarhet

Upp till 42 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om FRANSYSKA OSKINN

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i FRANSYSKA OSKINN?

I en portion på 100g finns det 20.8g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i FRANSYSKA OSKINN?

Per 100g portion innehåller FRANSYSKA OSKINN 0g kolhydrater tillsammans med 3.5g fett.

←Tillbaka till Produkter