Fransyska av nöt går även under namnen nötstek eller oxstek. Fransyskan består av mycket bindväv vilket gör att den blir som bäst tillagad under lång tid med låg värme. Fransyskan är tärnad i 2 x 2 cm och passar utmärk som grytkött.
Storlek
2500gram
Nötkött 100%
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 483 kJ |
Energi | 116 kcal |
Fett | 3.5 g |
- Varav mättat fett | 1.5 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 20.8 g |
Salt | 0.2 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 12 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 12 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 20.8g protein.
Per 100g portion innehåller Fransyska 0g kolhydrater tillsammans med 3.5g fett.