Fransyska av nöt går även under namnen nötstek eller oxstek. Köttet består av mycket bindväv och tillagas med fördel under lång tid på låg värme. Fransyskan är tärnad i 1 x 1 cm och passar utmärk som grytkött.
Storlek
2500gram
Nötkött 100 %
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 483 kJ |
| Energi | 116 kcal |
| Fett | 3.5 g |
| - Varav mättat fett | 1.5 g |
| Kolhydrat | 0 g |
| - Varav sockerarter | 0 g |
| Protein | 20.8 g |
| Salt | 0.2 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 12 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 12 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 20.8g protein.
Per 100g portion innehåller Fransyska 1x1 tärn 0g kolhydrater tillsammans med 3.5g fett.