Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Nötkött
  5. Flapsteak Spanien
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Nötkött/
  5. Flapsteak Spanien

Flapsteak Spanien

Miguel Vergara

Flapstek, eller flappstek påminner väldigt mycket om flankstek. Den största skillnaden är att flapsteak har mer marmorering och är grövre i fibrerna. Den passar utmärkt att steka eller grilla. Tänk på att skära köttet tvärs över muskelfibrerna efter tillagning för att undvika upplevelsen av köttet som segt.

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Nötkött 100 %

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi720 kJ
Energi172 kcal
Fett10.2 g
- Varav mättat fett2.5 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein19.7 g
Salt0.2 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 30 dagar.

Total hållbarhet

Upp till 30 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Spanien

Företag

Menigo Foodservice AB

Org.nr: 556044-4647

Kontakt

Arenavägen 61, Box 10013

121 26 Stockholm

Tel: 08-722 10 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Flapsteak Spanien

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Flapsteak Spanien?

I en portion på 100g finns det 19.7g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Flapsteak Spanien?

Per 100g portion innehåller Flapsteak Spanien 0g kolhydrater tillsammans med 10.2g fett.

←Tillbaka till Produkter