- Livsmedel
- Färskvaror/Kylvaror
- Kött, oberett
- Nötkött
- Flapsteak Spanien
Flapsteak Spanien
Miguel Vergara
Flapstek, eller flappstek påminner väldigt mycket om flankstek. Den största skillnaden är att flapsteak har mer marmorering och är grövre i fibrerna. Den passar utmärkt att steka eller grilla. Tänk på att skära köttet tvärs över muskelfibrerna efter tillagning för att undvika upplevelsen av köttet som segt.
Ingen bild tillgänglig
Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Nötkött 100 %
Näringsinnehåll
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 720 kJ |
| Energi | 172 kcal |
| Fett | 10.2 g |
| - Varav mättat fett | 2.5 g |
| Kolhydrat | 0 g |
| - Varav sockerarter | 0 g |
| Protein | 19.7 g |
| Salt | 0.2 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 30 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 30 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Spanien
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
Vanliga frågor om Flapsteak Spanien
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Flapsteak Spanien?
I en portion på 100g finns det 19.7g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Flapsteak Spanien?
Per 100g portion innehåller Flapsteak Spanien 0g kolhydrater tillsammans med 10.2g fett.