Den marmorerade entrecote med ben i köttet är den perfekta produkten till grillen. Den går även under namnen Tomahawk, Cote du bouef, Cowboy Steak och Rib Eye steak. Benet medför en mängd rika smaker tillsammans med marmoreringen i köttet vilket gör den utmärkt till grillen. Produkten har hängmörats i 21-28 dagar och är av svenskt kött.
Storlek
11000gram
Nötkött 100 %
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 690 kJ |
Energi | 165 kcal |
Fett | 9.5 g |
- Varav mättat fett | 4.7 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 19.9 g |
Salt | 0.17 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 7 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 7 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 19.9g protein.
Per 100g portion innehåller Entrecote med ben hängmörad Sverige 0g kolhydrater tillsammans med 9.5g fett.