Scan smakrika entrecote på 3+ är väldigt mör och saftig tack vare sin marmorering och passar lika bra att steka grilla, eller ugnsbaka. Namnet entrecote kommer från franska: entre = mellan och cote = revben. Tack vare vakuumförpackningen möras köttbiten naturligt och får en längre hållbarhet. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.
Storlek
3833gram
INGREDIENSER: Entrecôte av svenskt nötkött
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 690 kJ |
Energi | 165 kcal |
Fett | 9.5 g |
- Varav mättat fett | 4.7 g |
- Varav enkelomättat fett | 3.6 g |
- Varav fleromättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 19.9 g |
Salt | 0.17 g |
Fiber | 0 g |
Vitamin D | 0.8 µg |
Natrium | 0.054 g |
Kalcium | 7 mg |
Järn | 2.3 mg |
Zink | 5.4 mg |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 42 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Total hållbarhet
Upp till 42 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Scan Sverige AB
Org.nr: 556655-4597
I en portion på 100g finns det 19.9g protein.
Per 100g portion innehåller ENTRECOTE 3.0+ VAC 0g kolhydrater tillsammans med 9.5g fett.