Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Nötkött
  5. ENTRECOTE 3.0+ VAC
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Nötkött/
  5. ENTRECOTE 3.0+ VAC

ENTRECOTE 3.0+ VAC

Scan

Scan smakrika entrecote på 3+ är väldigt mör och saftig tack vare sin marmorering och passar lika bra att steka grilla, eller ugnsbaka. Namnet entrecote kommer från franska: entre = mellan och cote = revben. Tack vare vakuumförpackningen möras köttbiten naturligt och får en längre hållbarhet. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.

Storlek

3833gram

ENTRECOTE 3.0+ VAC

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Entrecôte av svenskt nötkött

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi690 kJ
Energi165 kcal
Fett9.5 g
- Varav mättat fett4.7 g
- Varav enkelomättat fett3.6 g
- Varav fleromättat fett0.3 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein19.9 g
Salt0.17 g
Fiber0 g
Vitamin D0.8 µg
Natrium0.054 g
Kalcium7 mg
Järn2.3 mg
Zink5.4 mg

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 42 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 4°C

Total hållbarhet

Upp till 42 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om ENTRECOTE 3.0+ VAC

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i ENTRECOTE 3.0+ VAC?

I en portion på 100g finns det 19.9g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i ENTRECOTE 3.0+ VAC?

Per 100g portion innehåller ENTRECOTE 3.0+ VAC 0g kolhydrater tillsammans med 9.5g fett.

←Tillbaka till Produkter