Fransyska av nöt går även under namnen nötstek eller oxstek. Fransyska består av mycket bindväv vilket gör att den blir bäst av att tillaga under lång tid med låg värme. Passar utmärk som grytkött eller grytbitar.
Nötkött 100 %
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 483 kJ |
Energi | 116 kcal |
Fett | 3.5 g |
- Varav mättat fett | 1.52 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 20.8 g |
Salt | 0.16 g |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Tillverkningsland
Europeiska unionen
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 20.8g protein.
Per 100g portion innehåller 0g kolhydrater tillsammans med 3.5g fett.