Den välsmakade styckdetaljen flankstek är en favorit hos många. Det är en välarbetad muskel vilket resulterat i att köttet är aningen grovfibrigt och magert. Den passar utmärkt att steka eller grilla. Tänk på att skära köttet tvärs över muskelfibrerna efter tillagning för att undvika upplevelsen av köttet som segt.
Nötkött 100%
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 563 kJ |
Energi | 135 kcal |
Fett | 5.1 g |
- Varav mättat fett | 2.6 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 22 g |
Salt | 0 g |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Tillverkningsland
Uruguay
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 22g protein.
Per 100g portion innehåller 0g kolhydrater tillsammans med 5.1g fett.