Lammracks

Andersson & Tillman

Mat från Uppland.

Storlek

450gram

Lammracks

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Lammracks med ben, marinad (rapsolja, vatten, salt, kinesisk SOJA (med GLUTEN och SOJABÖNOR), vinäger, vitlök, kryddor, färgämne E150a, konserveringsmedel E 211, förtjockningsmedel E 415). Ursprung Nya Zeeland.

Allergeninformation för Lammracks

Sojabönor(Innehåller)
Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller sojabönor och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 21 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 4°C

Total hållbarhet

Upp till 21 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Andersson & Tillman AB

Org.nr: 556532-0826

Kontakt

Danmarksgatan 24

753 23 Uppsala

Tel: 018-12 41 42

info@andersson-tillman.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Lammracks

Allergener

Innehåller Lammracks några allergener?

Lammracks innehåller följande allergener: sojabönor och spannmål som innehåller gluten.

Vilka allergener kan finnas i spår i Lammracks?

Lammracks tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Lammracks?

Du kan kontakta Andersson & Tillman AB på följande sätt: Telefon: 018-12 41 42. E-post: info@andersson-tillman.se. Adress: Danmarksgatan 24, 753 23 Uppsala.