Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Kalvkött
  5. MÖR Sous Vide Kalvribs
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Kalvkött/
  5. MÖR Sous Vide Kalvribs

MÖR Sous Vide Kalvribs

MÖR

MÖR Kalvribs är läckra och välsmakande ribs med barbeque rub. Ribsen är sous vid-tillagade för att bevara köttets nartuliga armoer och saftighet. Passar utmärkt att servera med exempelvis coleslaw eller pommes för dig som ställer höga krav på köttet på tallriken.

Storlek

6400gram

MÖR Sous Vide Kalvribs

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Näringsvärdesanalyser och deklarationer kontrolleras kontinuerligt och uppdateras vid behov, läs därför alltid ingrediensförteckningen på förpackningen. Ingredienser: Kalvrevben 91%, vatten, salt, socker, kryddor (inklusive paprika, vitlök, chili), tomatpulver, kryddextrakt (inklusive paprika), lök, örter, konserveringsmedel: E 262, rökarom, antioxidanter: E 301 och E 331, citronextrakt. Kokt.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi849 kJ
Energi204 kcal
Fett14 g
- Varav mättat fett5.5 g
Kolhydrat2.1 g
- Varav sockerarter1.4 g
Protein18 g
Salt1.3 g
Fiber0.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -32°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 547 dagar.

Förvaringstemperatur

-32°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 547 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Danmark

Företag

Danish Crown Sweden AB

Org.nr: 556083-8210

Kontakt

Lisa Sass Gata 1

422 04 Hisings Backa

Tel: 031-65 50 50

foods.se@danishcrown.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om MÖR Sous Vide Kalvribs

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i MÖR Sous Vide Kalvribs?

I en portion på 100g finns det 18g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i MÖR Sous Vide Kalvribs?

Per 100g portion innehåller MÖR Sous Vide Kalvribs 2.1g kolhydrater tillsammans med 14g fett.

←Tillbaka till Produkter