- Livsmedel
- Färskvaror/Kylvaror
- Kött, oberett
- Kalvkött
- KALVLÄGG BAK MB
KALVLÄGG BAK MB
Scan
Läggen med sina kraftigare muskler är en självklar ingrediens i ossobuco men passar även som helstekt och i grytor.
Storlek
2160gram
Ingen bild tillgänglig
Ingredienser & Allergener
Ingredienser
INGREDIENSER: Svenskt nötkött
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 410 kJ |
Energi | 98 kcal |
Fett | 1.9 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 20 g |
Salt | 0.1 g |
Vitamin D | 0.3 µg |
Natrium | 0.055 g |
Kalcium | 11 mg |
Järn | 1.9 mg |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 6 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Total hållbarhet
Upp till 6 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Scan Sverige AB
Org.nr: 556655-4597
Vanliga frågor om KALVLÄGG BAK MB
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i KALVLÄGG BAK MB?
I en portion på 100g finns det 20g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i KALVLÄGG BAK MB?
Per 100g portion innehåller KALVLÄGG BAK MB 0g kolhydrater tillsammans med 1.9g fett.