Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Kalvkött
  5. KALVLÄGG BAK MB
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Kalvkött/
  5. KALVLÄGG BAK MB

KALVLÄGG BAK MB

Scan

Läggen med sina kraftigare muskler är en självklar ingrediens i ossobuco men passar även som helstekt och i grytor.

Storlek

2160gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Svenskt nötkött

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi410 kJ
Energi98 kcal
Fett1.9 g
- Varav mättat fett0.7 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein20 g
Salt0.1 g
Vitamin D0.3 µg
Natrium0.055 g
Kalcium11 mg
Järn1.9 mg

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 6 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 4°C

Total hållbarhet

Upp till 6 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om KALVLÄGG BAK MB

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i KALVLÄGG BAK MB?

I en portion på 100g finns det 20g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i KALVLÄGG BAK MB?

Per 100g portion innehåller KALVLÄGG BAK MB 0g kolhydrater tillsammans med 1.9g fett.

←Tillbaka till Produkter