Kalvkotlett är mycket mört och passar att grilla eller steka antigen i skivor eller som helbit. Tillagas varsamt så att inte köttet torkar ut. Svenskt kalvkött är mildheten själv. De mjuka och finstämda smakerna rimmar utmärkt med smaksättare som grädde, milda örter, vitt vin och tomat.
Storlek
2060gram
Ingredienser:
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 511 kJ |
Energi | 122 kcal |
Fett | 4.4 g |
Kolhydrat | 0 g |
Vitamin D | 0.3 µg |
Kalcium | 12 mg |
Järn | 1.7 mg |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 28 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Total hållbarhet
Upp till 28 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Scan Sverige AB
Org.nr: 556655-4597
Per 100g portion innehåller KALVKOTLETT U ENTR 0g kolhydrater tillsammans med 4.4g fett.