Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Kalvkött
  5. Kalvfransyska Rose
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Kalvkött/
  5. Kalvfransyska Rose

Kalvfransyska Rose

T Boer

Styckad från kalvens rygg- och magparti och används som stek, men även tärnad till grytbitar.

Storlek

3500gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Kalvkött

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi511 kJ
Energi122 kcal
Fett4.4 g
- Varav mättat fett1.6 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein21 g
Salt0.1 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 3°C för optimal hållbarhet upp till 40 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 3°C

Total hållbarhet

Upp till 40 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Nederländerna

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Kalvfransyska Rose

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Kalvfransyska Rose?

I en portion på 100g finns det 21g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kalvfransyska Rose?

Per 100g portion innehåller Kalvfransyska Rose 0g kolhydrater tillsammans med 4.4g fett.

←Tillbaka till Produkter