Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Kalvkött
  5. KALVFILÉ
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Kalvkött/
  5. KALVFILÉ

KALVFILÉ

Scan

Scan varumärket garanterar alltid svenskt kött, dvs köttet kommer från djur som är födda och uppvuxna i Sverige. Kalvfilén är den absolut finaste delen på kalven. Kanske den finaste detaljen i hela köttdisken. Vill man vara riktigt tjusig kör man Filé Oscar – från 1897. Med sträng. Putsad.

Storlek

1200gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi440 kJ
Energi105 kcal
Fett2.7 g
- Varav mättat fett1 g
- Varav enkelomättat fett1.2 g
- Varav fleromättat fett0.3 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein20 g
Salt0.1 g
Fiber0 g
Vitamin D0.3 µg
Kalcium5 mg
Järn1.7 mg
Zink3.4 mg

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 28 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 4°C

Total hållbarhet

Upp till 28 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om KALVFILÉ

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i KALVFILÉ?

I en portion på 100g finns det 20g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i KALVFILÉ?

Per 100g portion innehåller KALVFILÉ 0g kolhydrater tillsammans med 2.7g fett.

←Tillbaka till Produkter