Skapa nya rätter till menyn med mångsidig kalvfärs. Den milda smaken och finkorniga texturen gör den utmärkt för att fylla pastarätter eller läckra köttfärspajer. Precis som annat rött kött är kalvfärs en bra källa till protein och innehåller viktiga näringsämnen som järn, zink och B-vitaminer. En förpackning innehåller 2,5 kilo kalvfärs med en fetthalt på 10 % och utgör en utsökt bas i många olika recept.
Storlek
2500gram
Kalvkött slaktålder högst åtta månader.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 537 kJ |
Energi | 128 kcal |
Fett | 10 g |
- Varav mättat fett | 4.2 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 19 g |
Salt | 0.2 g |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 12 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Total hållbarhet
Upp till 12 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 19g protein.
Per 100g portion innehåller Kalvfärs 10% 0g kolhydrater tillsammans med 10g fett.