Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Kalvkött
  5. Kalvfärs 10%
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Kalvkött/
  5. Kalvfärs 10%

Kalvfärs 10%

Martin & Servera

Ta fram nya rätter med dubbelmald kalvfärs. Den milda smaken och den extra finkorniga texturen gör kalvfärsen mjuk och lätt att arbeta med i olika recept. Precis som annat rött kött är kalvfärs en bra källa till protein och innehåller viktiga näringsämnen som järn, zink och B-vitaminer. En förpackning innehåller 2,5 kilo kalvfärs med en fetthalt på 10 % och utgör en utsökt bas i många olika recept.

Storlek

2500gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Kalvkött slaktålder högst åtta månader

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi537 kJ
Energi128 kcal
Fett10 g
- Varav mättat fett4.2 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein19 g
Salt0.17 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 12 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 4°C

Total hållbarhet

Upp till 12 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Kalvfärs 10%

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Kalvfärs 10% ?

I en portion på 100g finns det 19g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kalvfärs 10% ?

Per 100g portion innehåller Kalvfärs 10% 0g kolhydrater tillsammans med 10g fett.

←Tillbaka till Produkter