Ta fram nya rätter med dubbelmald kalvfärs. Den milda smaken och den extra finkorniga texturen gör kalvfärsen mjuk och lätt att arbeta med i olika recept. Precis som annat rött kött är kalvfärs en bra källa till protein och innehåller viktiga näringsämnen som järn, zink och B-vitaminer. En förpackning innehåller 2,5 kilo kalvfärs med en fetthalt på 10 % och utgör en utsökt bas i många olika recept.
Storlek
2500gram
Kalvkött slaktålder högst åtta månader
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 537 kJ |
| Energi | 128 kcal |
| Fett | 10 g |
| - Varav mättat fett | 4.2 g |
| Kolhydrat | 0 g |
| - Varav sockerarter | 0 g |
| Protein | 19 g |
| Salt | 0.17 g |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 12 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Total hållbarhet
Upp till 12 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 19g protein.
Per 100g portion innehåller Kalvfärs 10% 0g kolhydrater tillsammans med 10g fett.