Ta fram nya rätter med dubbelmald kalvfärs. Den milda smaken och den extra finkorniga texturen gör kalvfärsen mjuk och lätt att arbeta med i olika recept. Precis som annat rött kött är kalvfärs en bra källa till protein och innehåller viktiga näringsämnen som järn, zink och B-vitaminer. En förpackning innehåller 2,5 kilo kalvfärs med en fetthalt på 10 % och utgör en utsökt bas i många olika recept.
Storlek
2500gram
Kalvkött slaktålder högst åtta månader
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 537 kJ |
Energi | 128 kcal |
Fett | 10 g |
- Varav mättat fett | 4.2 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 19 g |
Salt | 0.17 g |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 12 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Total hållbarhet
Upp till 12 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 19g protein.
Per 100g portion innehåller Kalvfärs 10% 0g kolhydrater tillsammans med 10g fett.