Vår smakrika kalventrecote är gjord på svenskt kött av hög kvalitet. Denna utsökta del är en riktig delikatess och kommer från djurets främre ryggmuskel. Självaste namnet kommer från franskans entre = mellan och cote = revben. Kalventrecote kan antingen stekas hel i ugn eller skivad i panna.
Storlek
1904gram

INGREDIENSER: Svensk kalventrecote med kappa
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 511 kJ |
| Energi | 122 kcal |
| Fett | 4.4 g |
| - Varav mättat fett | 1.64 g |
| - Varav enkelomättat fett | 1.93 g |
| - Varav fleromättat fett | 0.42 g |
| Kolhydrat | 0 g |
| - Varav sockerarter | 0 g |
| Protein | 20.5 g |
| Salt | 0.17 g |
| Fiber | 0 g |
| Vitamin D | 0.3 µg |
| Kalcium | 12 mg |
| Järn | 1.7 mg |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 28 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Total hållbarhet
Upp till 28 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Scan Sverige AB
Org.nr: 556655-4597
I en portion på 100g finns det 20.5g protein.
Per 100g portion innehåller KALVENTRECOTE MED 0g kolhydrater tillsammans med 4.4g fett.