Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Kalvkött
  5. KALVENTRECOTE MED
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Kalvkött/
  5. KALVENTRECOTE MED

KALVENTRECOTE MED

Scan

Vår smakrika kalventrecote är gjord på svenskt kött av hög kvalitet. Denna utsökta del är en riktig delikatess och kommer från djurets främre ryggmuskel. Självaste namnet kommer från franskans entre = mellan och cote = revben. Kalventrecote kan antingen stekas hel i ugn eller skivad i panna.

Storlek

1904gram

KALVENTRECOTE MED

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Svensk kalventrecote med kappa

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi511 kJ
Energi122 kcal
Fett4.4 g
- Varav mättat fett1.64 g
- Varav enkelomättat fett1.93 g
- Varav fleromättat fett0.42 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein20.5 g
Salt0.17 g
Fiber0 g
Vitamin D0.3 µg
Kalcium12 mg
Järn1.7 mg

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 28 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 4°C

Total hållbarhet

Upp till 28 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om KALVENTRECOTE MED

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i KALVENTRECOTE MED?

I en portion på 100g finns det 20.5g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i KALVENTRECOTE MED?

Per 100g portion innehåller KALVENTRECOTE MED 0g kolhydrater tillsammans med 4.4g fett.

←Tillbaka till Produkter