Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Kalvkött
  5. KALVBRÄSS
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Kalvkött/
  5. KALVBRÄSS

KALVBRÄSS

Scan

Kalvbräss kan tillredas på de flesta sätt, vanligt är att steka brässen i skivor, med eller utan panering. Brässen kan också friteras eller vändas i gryta. Gräddstuvad bräss är mycket gott. Smaken är mild och nötigt smörig, konsistensen är mjuk och mör.

Storlek

700gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi402 kJ
Energi96 kcal
Fett3.1 g
- Varav mättat fett1.46 g
- Varav enkelomättat fett1.16 g
- Varav fleromättat fett0.16 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein16.9 g
Salt0.19 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 3°C för optimal hållbarhet upp till 10 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 3°C

Total hållbarhet

Upp till 10 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om KALVBRÄSS

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i KALVBRÄSS?

I en portion på 100g finns det 16.9g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i KALVBRÄSS?

Per 100g portion innehåller KALVBRÄSS 0g kolhydrater tillsammans med 3.1g fett.

←Tillbaka till Produkter