Innerfilé har börjat användas om 'äkta' filé, alltså den möra styckningsdel som det finns två av på varje djur. Filé behöver inte lika lång tillagningstid som kotlett, och stekt i skivor blir den bäst på medelvärme.
Fläskkött 100 %
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 446 kJ |
| Energi | 107 kcal |
| Fett | 2.6 g |
| - Varav mättat fett | 1 g |
| Kolhydrat | 0 g |
| - Varav sockerarter | 0 g |
| Protein | 20.6 g |
| Salt | 0.1 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Europeiska unionen
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 20.6g protein.
Per 100g portion innehåller 0g kolhydrater tillsammans med 2.6g fett.