Dalsjöfors Fläsklägg med ben. En självklar ingrediens i klassisk och hederlig husmanskost! Rimma i en lag med vatten, salt och socker i ett dygn. Koka med lagerblad och vitpeppar och servera med fluffigt rotmos eller dra i bitar och servera i vietnamesiska bao buns med hoisinsås och krispiga grönsaker. Dalsjöfors, alltid med kött från utvalda svenska gårdar.
Storlek
1200gram
Ingredienser: Fläsklägg med ben
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1000 kJ |
Energi | 240 kcal |
Protein | 16 g |
Fett | 19 g |
Kolhydrat | 1.1 g |
Salt | 0.2 g |
- Varav mättat fett | 6.5 g |
- Varav sockerarter | 0.5 g |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 16 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Total hållbarhet
Upp till 16 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
KLS Ugglarps AB
Org.nr: 556740-8439
I en portion på 100g finns det 16g protein.
Per 100g portion innehåller Fläsklägg med ben 1.1g kolhydrater tillsammans med 19g fett.