Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Griskött
  5. Fläsklägg med ben
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Griskött/
  5. Fläsklägg med ben

Fläsklägg med ben

Dalsjöfors

Dalsjöfors Fläsklägg med ben. En självklar ingrediens i klassisk och hederlig husmanskost! Rimma i en lag med vatten, salt och socker i ett dygn. Koka med lagerblad och vitpeppar och servera med fluffigt rotmos eller dra i bitar och servera i vietnamesiska bao buns med hoisinsås och krispiga grönsaker. Dalsjöfors, alltid med kött från utvalda svenska gårdar.

Storlek

1200gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Ingredienser: Fläsklägg med ben

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1000 kJ
Energi240 kcal
Protein16 g
Fett19 g
Kolhydrat1.1 g
Salt0.2 g
- Varav mättat fett6.5 g
- Varav sockerarter0.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 16 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 4°C

Total hållbarhet

Upp till 16 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

KLS Ugglarps AB

Org.nr: 556740-8439

Kontakt

Porfyrvägen 14

224 78 Lund

Tel: 0480-70 70 00

info@kls.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Fläsklägg med ben

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Fläsklägg med ben?

I en portion på 100g finns det 16g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Fläsklägg med ben?

Per 100g portion innehåller Fläsklägg med ben 1.1g kolhydrater tillsammans med 19g fett.

←Tillbaka till Produkter