Fläskfilén är den möraste biten på grisen. Den sitter under kotlettraden och på insidan av ryggbenet. Fläskfilén jobbar inte lika mycket som andra muskler och blir därför mycket mör. Utmärkt att steka, woka eller använda i en snabb gryta. Köttet kommer självklart från djur på svenska gårdar. Utan sträng. Extra putsad.
Storlek
500gram
INGREDIENSER: Putsad filé av svenskt fläskkött
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 446 kJ |
Energi | 107 kcal |
Fett | 2.6 g |
- Varav mättat fett | 1 g |
Kolhydrat | 0 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 20.6 g |
Salt | 0.1 g |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 21 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Total hållbarhet
Upp till 21 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Scan Sverige AB
Org.nr: 556655-4597
I en portion på 100g finns det 20.6g protein.
Per 100g portion innehåller FLÄSKFILE PUTSAD 0g kolhydrater tillsammans med 2.6g fett.