Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Griskött
  5. FLÄSKFILE PUTSAD
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Griskött/
  5. FLÄSKFILE PUTSAD

FLÄSKFILE PUTSAD

Scan

Fläskfilén är den möraste biten på grisen. Den sitter under kotlettraden och på insidan av ryggbenet. Fläskfilén jobbar inte lika mycket som andra muskler och blir därför mycket mör. Utmärkt att steka, woka eller använda i en snabb gryta. Köttet kommer självklart från djur på svenska gårdar. Utan sträng. Extra putsad.

Storlek

500gram

FLÄSKFILE PUTSAD

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Putsad filé av svenskt fläskkött

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi446 kJ
Energi107 kcal
Fett2.6 g
- Varav mättat fett1 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein20.6 g
Salt0.1 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 21 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 4°C

Total hållbarhet

Upp till 21 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om FLÄSKFILE PUTSAD

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i FLÄSKFILE PUTSAD?

I en portion på 100g finns det 20.6g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i FLÄSKFILE PUTSAD?

Per 100g portion innehåller FLÄSKFILE PUTSAD 0g kolhydrater tillsammans med 2.6g fett.

←Tillbaka till Produkter