FLÄSKFILE

Scan

Fläskfilé är den absolut möraste delen av grisen och är väldigt lätt att använda. Biten kommer från insidan av djurets kotlettrad och passar att steka hel, skivad eller strimlad samt att lägga i gryta. Helt enkelt ett riktigt gott och variationsrikt kött. Scan - Alltid svenskt kött från svenska gårdar.

Storlek

550gram

FLÄSKFILE

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Svenskt fläskfilé

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi446 kJ
Energi107 kcal
Fett3 g
- Varav mättat fett1 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein21 g
Salt0.1 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 21 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 4°C

Total hållbarhet

Upp till 21 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om FLÄSKFILE

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i FLÄSKFILE?

I en portion på 100g finns det 21g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i FLÄSKFILE?

Per 100g portion innehåller FLÄSKFILE 0g kolhydrater tillsammans med 3g fett.