Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Kött, oberett
  4. Griskött
  5. FLÄSKFILÉ PUTSAD R
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Kött, oberett/
  4. Griskött/
  5. FLÄSKFILÉ PUTSAD R

FLÄSKFILÉ PUTSAD R

Scan

Filén sitter på insidan av ryggbenet och jobbar därför väldigt lite, vilket förklarar dess mörhet. Fläskfilén är riktigt god att steka i ugn eller panna, woka eller använda i gryta. Rapsgrisen® är en unik innovation från Scan. Köttet från Rapsgrisen® är märkbart saftigare, mörare och mer smakrikt än vanligt griskött; tack vare en bättre fettbalans med högre andel nyttiga, omättade fetter som Omega 3. Köttet kommer alltid från djur på svenska gårdar.

Storlek

500gram

FLÄSKFILÉ PUTSAD R

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Ingredienser: Fläskfilé

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi450 kJ
Energi110 kcal
Fett2.6 g
- Varav mättat fett0.7 g
Kolhydrat0 g
- Varav sockerarter0 g
Protein21 g
Salt0.2 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 21 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 4°C

Total hållbarhet

Upp till 21 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om FLÄSKFILÉ PUTSAD R

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i FLÄSKFILÉ PUTSAD R?

I en portion på 100g finns det 21g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i FLÄSKFILÉ PUTSAD R?

Per 100g portion innehåller FLÄSKFILÉ PUTSAD R 0g kolhydrater tillsammans med 2.6g fett.

←Tillbaka till Produkter