Den godaste semlan gör du själv! Extra fina semlebullar med kardemumma för den perfekta smaken! Njut tillsammans med nyvispad grädde och mandelmassa.Semlebullarna är bakade i Sverige på svenskt mjöl från Pågens egna kvarn.
Storlek
430gram
VETEmjöl, vatten, socker, vegetabilisk olja (raps), HAVREskållning, jäst, kardemumma (0,7 %), VETEgluten, bakpulver (dinatriumdifosfat och natriumbikarbonat), salt, konserveringsmedel (kalciumpropionat), vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror och mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar (raps)), vaniljarom, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Kan innehålla spår av SESAMfrö.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 328 kcal |
Energi | 1374 kJ |
Kolhydrat | 52 g |
- Varav sockerarter | 11 g |
Fiber | 1.9 g |
Fett | 8.9 g |
- Varav mättat fett | 1.2 g |
Protein | 8.7 g |
Salt | 0.52 g |
Förvaras i 10°C till 40°C för optimal hållbarhet upp till 8 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 40°C
Total hållbarhet
Upp till 8 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Pågen AB
Org.nr: 556078-6708
I en portion på 100g finns det 8.7g protein.
Per 100g portion innehåller Semlebullar 52g kolhydrater tillsammans med 8.9g fett.
Semlebullar innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Semlebullar innehålla spår av sesamfrön.
Du kan kontakta Pågen AB på följande sätt: Telefon: 040-32 36 00. Adress: Box 8143, 200 41 Malmö.