Storlek
420gram
Ingredienser: VETEmjöl*, vatten, vegetabiliskt margarin (Vegetabilisk rapsolja, vatten, emulgeringsmedel E471, salt, surhetsreglerande medel E330), socker*,sirap*, majsstärkelse, VETEskållning*, potatisflingor, torrjäst, kardemummakärnor (0,53%), salt, VETEGLUTEN, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). *Ursprung: Sverige
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1550 kJ |
Energi | 350 kcal |
Fett | 11.6 g |
- Varav mättat fett | 1.5 g |
Kolhydrat | 58 g |
- Varav sockerarter | 21 g |
Protein | 6.4 g |
Salt | 0.5 g |
Fiber | 2.1 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Omne Bröd AB
Org.nr: 559160-3732
I en portion på 100g finns det 6.4g protein.
Per 100g portion innehåller Kardemummabullar 35g 58g kolhydrater tillsammans med 11.6g fett.
Kardemummabullar 35g innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Kardemummabullar 35g tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Omne Bröd AB på följande sätt: E-post: information@omnebrod.se. Adress: Omne 231, 870 30 Nordingrå.