Storlek
420gram

Ingredienser: VETEmjöl*, vatten, vegetabiliskt margarin (Vegetabilisk rapsolja, vatten, emulgeringsmedel E471, salt, surhetsreglerande medel E330), socker*, sirap*, VETEskållning*, majsstärkelse, kanel (1,1%), potatisflingor, torrjäst, salt, VETEGLUTEN, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas). *Ursprung: Sverige
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1500 kJ |
| Energi | 350 kcal |
| Fett | 11.6 g |
| - Varav mättat fett | 1.5 g |
| Kolhydrat | 57 g |
| - Varav sockerarter | 20.7 g |
| Protein | 6.3 g |
| Salt | 0.53 g |
| Fiber | 2.3 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Omne Bröd AB
Org.nr: 559160-3732
I en portion på 100g finns det 6.3g protein.
Per 100g portion innehåller Kanelbullar 35g 57g kolhydrater tillsammans med 11.6g fett.
Kanelbullar 35g innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Kanelbullar 35g tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Omne Bröd AB på följande sätt: E-post: information@omnebrod.se. Adress: Omne 231, 870 30 Nordingrå.