- Livsmedel
- Färskvaror/Kylvaror
- Kaffebröd
- Övrig kaffebröd
- Kadayifdeg
Kadayifdeg
Kadayif heter degen som används till Kunafe, vilket är en efterrätt från Mellanöstern som består av trådar gjorda på durumvete, nötter och sockersirap.
Storlek
500gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Ingredienser: VETEmjöl, vatten, majsstärkelse, solrosolja, salt, konserveringsmedel (kaliumsorbat).
Allergeninformation för Kadayifdeg
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1223 kJ |
| Energi | 288 kcal |
| Fett | 1.8 g |
| - Varav mättat fett | 0 g |
| Kolhydrat | 63 g |
| - Varav sockerarter | 1.4 g |
| Protein | 4.9 g |
| Salt | 0.4 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 120 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 120 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Sevan AB
Org.nr: 556348-0085
Vanliga frågor om Kadayifdeg
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Kadayifdeg?
I en portion på 100g finns det 4.9g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kadayifdeg?
Per 100g portion innehåller Kadayifdeg 63g kolhydrater tillsammans med 1.8g fett.
Allergener
Innehåller Kadayifdeg några allergener?
Kadayifdeg innehåller allergenet vete.
Vilka allergener kan finnas i spår i Kadayifdeg?
Kadayifdeg tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Kadayifdeg?
Du kan kontakta Sevan AB på följande sätt: Telefon: 08-546 070 00. E-post: kundservice@sevan.se. Adress: Metallvägen 59, 195 72 Rosersberg.