Vi vet, det är omöjligt att öppna en påse gifflar och bara äta en. Det är som att det är något magiskt i den här påsen som drar handen till sig, igen och igen. Det är faktiskt inte magi, det är bara oemotståndligt goda gifflar med härlig, virvlande fyllning. Så lagom små och goda att du bara vill ta en till. Gifflar Kanel är bakade i Sverige på svenskt mjöl från Pågens egna kvarn.
Storlek
300gram
VETEmjöl, vatten, socker, rapsolja, farinsocker, vegetabiliskt fullhärdat fett (raps), aprikoskärnor, MANDEL, skumMJÖLK, ÄGG, invertsocker, jäst, malt av KORN, salt, modifierad stärkelse, bakpulver (E450, E500), vegetabiliskt emulgeringsmedel (E471), konserveringsmedel (E200, E282), förtjockningsmedel (E440), surhetsreglerande medel (E330), kanel (0,7%).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg, mjölk, spannmål som innehåller gluten och nötter. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 373 kcal |
Energi | 1559 kJ |
Kolhydrat | 52 g |
- Varav sockerarter | 19 g |
Fett | 14 g |
- Varav mättat fett | 2.5 g |
Protein | 7.3 g |
Salt | 0.76 g |
Förvaras i 10°C till 40°C för optimal hållbarhet upp till 15 dagar.
Förvaringstemperatur
10°C till 40°C
Total hållbarhet
Upp till 15 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Pågen AB
Org.nr: 556078-6708
I en portion på 100g finns det 7.3g protein.
Per 100g portion innehåller Gifflar Kanel 52g kolhydrater tillsammans med 14g fett.
Gifflar Kanel innehåller följande allergener: ägg, mjölk, spannmål som innehåller gluten och nötter.
Gifflar Kanel tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Pågen AB på följande sätt: Telefon: 040-32 36 00. Adress: Box 8143, 200 41 Malmö.