Storlek
85gram

Mjölblandning [socker, stärkelse (majs, potatis), modifierad majsstärkelse, vasslepulver (MJÖLK), jäsmedel (E500, E450(i)), SKUMMJÖLKSPULVER, förtjockningsmedel (E415, E464), emulgeringsmedel (E471), potatisstärkelse, salt, naturlig arom, rismjöl], ÄGG, rapsolja, vatten, fuktighetsbevarande medel (E422), citronsaft (1,9%), citronolja (0,2%), konserveringsmedel (E202).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg, mjölk och laktos. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sesamfrön och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1680 kJ |
| Energi | 403 kcal |
| Fett | 19 g |
| - Varav mättat fett | 1.9 g |
| Kolhydrat | 56 g |
| - Varav sockerarter | 29.1 g |
| Protein | 1.8 g |
| Salt | 1.03 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Irland
Företag
Danora Sweden AB
Org.nr: 556764-2599
I en portion på 100g finns det 1.8g protein.
Per 100g portion innehåller Gluten Free Lemon Muffin 56g kolhydrater tillsammans med 19g fett.
Gluten Free Lemon Muffin innehåller följande allergener: ägg, mjölk och laktos.
På grund av tillverkningsprocessen kan Gluten Free Lemon Muffin innehålla spår av följande allergener: sesamfrön och sojabönor.
Du kan kontakta Danora Sweden AB på följande sätt: Telefon: (+47) 23 13 18 . E-post: danora@danorasweden.se. Adress: Karenslyst allé 1A, NO-0278 Oslo.