Storlek
85gram
Socker, solrosolja, vatten, ÄGG, mörk choklad (10,5%) [kakaomassa, socker, emulgeringsmedel (E322 (SOJA)), naturlig vaniljarom], glycerin, havremjöl*, majsmjöl, kakaopulver (10%), poaceaefiber, bakpulver, salt, förtjockningsmedel (E415), konserveringsmedel (E202). *Havre som används i denna produkt är glutenfria och har specialtillverkats, framställts och bearbetas på ett sätt för att undvika kontaminering av spannmål som innehåller gluten.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg och sojabönor. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1649 kJ |
Energi | 395 kcal |
Fett | 23.7 g |
- Varav mättat fett | 6.9 g |
Kolhydrat | 41.2 g |
- Varav sockerarter | 22 g |
Protein | 4.3 g |
Salt | 0.8 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Irland
Företag
Danora Sweden AB
Org.nr: 556764-2599
I en portion på 100g finns det 4.3g protein.
Per 100g portion innehåller Gluten Free Chocolate Muffin 41.2g kolhydrater tillsammans med 23.7g fett.
Gluten Free Chocolate Muffin innehåller följande allergener: ägg och sojabönor.
På grund av tillverkningsprocessen kan Gluten Free Chocolate Muffin innehålla spår av sesamfrön.
Du kan kontakta Danora Sweden AB på följande sätt: Telefon: (+47) 23 13 18 . E-post: danora@danorasweden.se. Adress: Karenslyst allé 1A, NO-0278 Oslo.