Torkad basilika av hög kvalitet. Basilika har en något pepprig, frisk arom som gör sig väl i medelhavsmat och asiatisk matlagning. Basilika passar bra till pasta, kyckling, fisk, marinader, varma och kalla såser. • Basilika förvaras gärna torrt och mörkt för att bevara aromen längre • Basilika smulas med fingertopparna för att väcka aromen till liv
Storlek
2000gram
Basilika.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1012 kJ |
Energi | 244 kcal |
Fett | 4 g |
- Varav mättat fett | 2.2 g |
Kolhydrat | 10 g |
- Varav sockerarter | 1.7 g |
Protein | 23 g |
Salt | 0.19 g |
Fiber | 38 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 1095 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 1095 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Santa Maria AB
Org.nr: 556047-5658
I en portion på 100g finns det 23g protein.
Per 100g portion innehåller Basilika 10g kolhydrater tillsammans med 4g fett.