Soltorkade Apulientomater som hackats och kryddats med basilika. De ligger i kallpressad italiensk olivolja som är smaksatt med vitlök, balsamvinäger och schalottenlök.
Storlek
1500gram
Ingredienser: Tomat (45%), olivolja, rapsolja, vitlök, salt, äppelcidervinäger, schalottenlök, basilika/basilikum, balsamvinäger/balsamico, örtkryddor, kryddor, antioxidationsmedel (E300), konserveringsmedel (E200, E211, E221 (SULFIT)), färgämne (E150d).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller svaveldioxid eller sulfit. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2150 kJ |
Energi | 510 kcal |
Fett | 45 g |
- Varav mättat fett | 5 g |
Kolhydrat | 23 g |
- Varav sockerarter | 15 g |
Protein | 3.9 g |
Salt | 3 g |
Förvaras i 4°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
4°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Atria Scandinavia AB
Org.nr: 556483-4660
I en portion på 100g finns det 3.9g protein.
Per 100g portion innehåller Soltorkade tomater hackade 23g kolhydrater tillsammans med 45g fett.
Soltorkade tomater hackade innehåller allergenet svaveldioxid eller sulfit.
Soltorkade tomater hackade tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Atria Scandinavia AB på följande sätt: Telefon: 010-482 30 00. E-post: dabas@atria.se.