Blandningsförhållandet kan variera.
Storlek
2500gram
Kikärtor 18% (kikärtor, vatten), kokt quinoa 11% (quinoa, rapsolja, salt), majonnäs (rapsolja, vatten, ÄGG, SENAP (vatten, SENAPSFRÖ, socker, ättika, salt, kryddor), socker, salt, ättika, surhetsreglerande medel (E270, E330)), konserveringsmedel (E202)), kokta röda linser 11% (röda linser, rapsolja, salt), broccoli, YOGHURT (GRÄDDE, MJÖLK, yoghurtkultur), morot, citronjuicekoncentrat (citronjuice, konserveringsmedel (E224 innehåller SULFIT)), purjolök, bladpersilja, honung, , libanesisk kryddblandning 2,8% (salt, farinsocker, curry (gurkmeja, koriander, bockhornsklöver, dillfrö, chili), persilja, svartpeppar, mynta, paprika, lök, spiskummin, koriander, vitlök, cayennepeppar, ingefära, kanel, nejlika, citronarom), salt, konserveringsmedel (vatten, konserveringsmedel (E202, E211))
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, senap, ägg och svaveldioxid eller sulfit. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 699 kJ |
Energi | 167 kcal |
Fett | 11 g |
- Varav mättat fett | 1.4 g |
Kolhydrat | 12 g |
- Varav sockerarter | 4.5 g |
Protein | 4.1 g |
Salt | 1.3 g |
Natrium | 200 g |
Förvaras i 1°C till 5°C för optimal hållbarhet upp till 8 dagar.
Förvaringstemperatur
1°C till 5°C
Total hållbarhet
Upp till 8 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Greenfood AB
Org.nr: 559035-9104
I en portion på 100g finns det 4.1g protein.
Per 100g portion innehåller Quinoasallad 2500gr 12g kolhydrater tillsammans med 11g fett.
Quinoasallad 2500gr innehåller följande allergener: mjölk, senap, ägg och svaveldioxid eller sulfit.
Quinoasallad 2500gr tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Greenfood AB på följande sätt: Telefon: 042-490 11 00. E-post: sallacarte@ewerman.se . Adress: Långebergavägen 181, 256 69 Helsingborg.