Blandningsförhållandet kan variera.
Storlek
2500gram
Bulgur 25 % (durumvete, vatten, rapsolja, salt), röda linser 25 % (linser, vatten, rapsolja, salt), grön sojaböna, peruansk dressing 20 % (citronsaft, rapsolja, kryddblandning (salt, paprikabitar, persilja, vitlök, farinsocker, lök, ingefära, koriander, apelsinskal, gräslök, cayennepeppar), röd chili), purjolök, koriander.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller sojabönor och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 665 kJ |
Energi | 160 kcal |
Fett | 8.7 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 11 g |
- Varav sockerarter | 2.2 g |
Protein | 6.6 g |
Salt | 0.81 g |
Förvaras i 1°C till 5°C för optimal hållbarhet upp till 9 dagar.
Förvaringstemperatur
1°C till 5°C
Total hållbarhet
Upp till 9 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Greenfood AB
Org.nr: 559035-9104
I en portion på 100g finns det 6.6g protein.
Per 100g portion innehåller Bulgursallad i Hink 2,5kg 11g kolhydrater tillsammans med 8.7g fett.
Bulgursallad i Hink 2,5kg innehåller följande allergener: sojabönor och vete.
Bulgursallad i Hink 2,5kg tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Greenfood AB på följande sätt: Telefon: 042-490 11 00. E-post: sallacarte@ewerman.se . Adress: Långebergavägen 181, 256 69 Helsingborg.