Krispsallat består av Nordic Crisp. Oavsett om du brinner för miljön, vill ha lång hållbarhet eller bara en riktigt god och krispig sallat är detta bladen för dig. Fördelar: Producerat med 90% mindre vattenförbrukning i växthus driven på solenergi. Odlingen sker skyddat från djur, insekter och helt utan mänsklig beröring. Cirkulär odling med minimala utsläpp året om. Genom nästa generations cirkulära växtodling återanvänds 95-98% av allt vatten, Co2-utsläppet är minimalt och odlingen kan bedrivas året om. Slutresultatet blir en krispig sallat med god smak. Bladen behöver inte sköljas och är redo att ätas direkt. Sallaten odlas i Danmark av Nordic Greens.
Storlek
50gram
Ingredienser: Krispsallad Grön 85%, Krispsallat Röd 15%
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 62 kJ |
Energi | 15 kcal |
Fett | 0 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 3 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 1 g |
Salt | 0.07 g |
Förvaras i 2°C till 6°C för optimal hållbarhet upp till 14 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 6°C
Total hållbarhet
Upp till 14 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Dole Nordic AB
Org.nr: 556573-0370
I en portion på 100g finns det 1g protein.
Per 100g portion innehåller Krispsallat Mix 3g kolhydrater tillsammans med 0g fett.