Nordic Crisp Krispsallat är nästa generations krispsallat. Oavsett om du brinner för miljön, vill ha lång hållbarhet eller bara en riktigt god och krispig sallat är detta bladen för dig. Fördelar: Producerat med 90% mindre vattenförbrukning i växthus driven på solenergi. Odlingen sker skyddat från djur, insekter och helt utan mänsklig beröring. Cirkulär odling med minimala utsläpp året om. Genom nästa generations cirkulära växtodling återanvänds 95-98% av allt vatten, Co2-utsläppet är minimalt och odlingen kan bedrivas året om. Slutresultatet blir en krispig sallat med god smak. Bladen behöver inte sköljas och är redo att ätas direkt. Sallaten odlas i Danmark av Nordic Greens.
Storlek
50gram
Ingredienser: Krispsallat 100%
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 62 kJ |
Energi | 15 kcal |
Fett | 0 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 3 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 1 g |
Salt | 0.07 g |
Förvaras i 2°C till 6°C för optimal hållbarhet upp till 14 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 6°C
Total hållbarhet
Upp till 14 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Dole Nordic AB
Org.nr: 556573-0370
I en portion på 100g finns det 1g protein.
Per 100g portion innehåller Krispsallat 3g kolhydrater tillsammans med 0g fett.