Storlek
235gram
Paninibröd (ursprungsland Sverige) 47% [vetemjöl, vatten, solrosfrö, linfrö, vetegluten, salt, vetekli, jäst, rapsolja, socker, druvsocker, maltmjöl av korn], KEBAB-majonnäs [rybsolja, edamerost (ursprungsland Finland) (mjölk, syrningskultur, ystningsenzym, surhetsreglerande medel (E509), (E460)), vatten, röd lök, äggula, saltgurka, socker, vitlök, ättika, senapsfrö, tomatpuré, Thai Sweet chili (vatten, socker, sambal oelek 11% (röd chilipeppar, salt, syra: E260), paprika, modifierad majsstärkelse, syra E260, salt, vitlök, lök, förtjockningsmedel E415, konserveringsmedel E211), gul lök, salt, chilifrö, förtjockningsmedel(E412,E415)], Kebab 17 % (ursprungsland Finland)[Nötkött (93%), vatten, kryddor (lök, svartpeppar, libbsticka, vitlök, bockhornsklöver, socker(glukos, sackaros, oligofruktos, maltodextrin), salt, växtfiber (potatis), modifierad stärkelse (E1442), arom), potatisfiber, stabiliseringsmedel (E450, E451), Till 100 g produkt har använts 75 g kött].
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg, mjölk, vete och senap. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1350 kJ |
Energi | 320 kcal |
Fett | 10 g |
- Varav mättat fett | 3.6 g |
Kolhydrat | 24 g |
- Varav sockerarter | 1.6 g |
Protein | 10 g |
Salt | 1.2 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 16 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 16 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Snellman Sverige AB
Org.nr: 556629-9763
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Panini Kebab med Vitlök 24g kolhydrater tillsammans med 10g fett.
Panini Kebab med Vitlök innehåller följande allergener: ägg, mjölk, vete och senap.
Panini Kebab med Vitlök tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Snellman Sverige AB på följande sätt: E-post: info@carolineskok.se. Adress: Svarvarvägen 4 , 132 38 Saltsjö-Boo .