Storlek
1600gram
Ingredienser: Sill (Clupea harengus , fiskad i Nordostatlanten FAO 27, med not och trål), vatten, socker, ättika, salt 4,5 %, dill, sandel, dillarom, kryddor, konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat). Kraftigt saltad.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 920 kJ |
Energi | 221 kcal |
Fett | 12 g |
- Varav mättat fett | 2.5 g |
Kolhydrat | 16 g |
- Varav sockerarter | 14 g |
Protein | 12 g |
Förvaras i 2°C till 6°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 6°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fiskexporten Varberg AB
Org.nr: 5560748468
I en portion på 100g finns det 12g protein.
Per 100g portion innehåller Matjessill Ängholm 16g kolhydrater tillsammans med 12g fett.
Matjessill Ängholm innehåller allergenet fisk.
Matjessill Ängholm tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fiskexporten Varberg AB på följande sätt: Telefon: 0340-54 56 00. E-post: info@fiskexporten.se. Adress: Härdgatan 27, 432 31 Varberg.