Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Fisk- och skaldjursprodukter
  4. Ansjovis
  5. Ansjovis
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Fisk- och skaldjursprodukter/
  4. Ansjovis/
  5. Ansjovis

Ansjovis

GREBBESTADS

Originalet med den så välkända rosa burken. Till Grebbestads ansjovis används den finaste råvaran vi kan uppbringa av skarpsill (sprattus sprattus). Skarpsillen fiskas främst på hösten och vintern i huvudsak längs den svenska västkusten. Grebbestads ansjovis är dryg och har en aromrik och fyllig smak.  Grebbestads ansjovis är det självklara valet för att få till den rätta smaken i en Janssons frestelse. Grebbestads ansjovis är även perfekt att "mosa" och använda som smakförstärkare i såser t.ex. till vilt och nöt. Lagring av skarpsillen sker i våra bergrum i Kungshamn och inläggning av Grebbestads ansjovis sker på fabriken i Kungshamn. Burken är fri från Bisfenol-A.

Storlek

860gram

Ansjovis

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

SKARPSILLSFILÉER, socker, salt, ättika, konserveringsmedel (natriumbensoat), kryddor (bl a muskotblomma och kanel) och aromer.

Allergeninformation för Ansjovis

Fisk(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi700 kJ
Energi160 kcal
Fett8.5 g
- Varav mättat fett3.3 g
- Varav fleromättat fett3.4 g
- Varav enkelomättat fett1.8 g
Kolhydrat12 g
- Varav sockerarter10 g
Protein10 g
Salt8.9 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

2°C till 8°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Orkla Foods Sverige AB

Org.nr: 556046-9131

Kontakt

Box 4249

203 13 Malmö

Tel: 010-142 40 00

vcd-svar@orklafoods.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Ansjovis

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Ansjovis?

I en portion på 100g finns det 10g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Ansjovis?

Per 100g portion innehåller Ansjovis 12g kolhydrater tillsammans med 8.5g fett.

Allergener

Innehåller Ansjovis några allergener?

Ansjovis innehåller allergenet fisk.

Vilka allergener kan finnas i spår i Ansjovis?

Ansjovis tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Ansjovis?

Du kan kontakta Orkla Foods Sverige AB på följande sätt: Telefon: 010-142 40 00. E-post: vcd-svar@orklafoods.se. Adress: Box 4249, 203 13 Malmö.

←Tillbaka till Produkter