Originalet med den så välkända rosa burken. Till Grebbestads ansjovis används den finaste råvaran vi kan uppbringa av skarpsill (sprattus sprattus). Skarpsillen fiskas främst på hösten och vintern i huvudsak längs den svenska västkusten. Grebbestads ansjovis är dryg och har en aromrik och fyllig smak. Grebbestads ansjovis är det självklara valet för att få till den rätta smaken i en Janssons frestelse. Grebbestads ansjovis är även perfekt att "mosa" och använda som smakförstärkare i såser t.ex. till vilt och nöt. Lagring av skarpsillen sker i våra bergrum i Kungshamn och inläggning av Grebbestads ansjovis sker på fabriken i Kungshamn. Burken är fri från Bisfenol-A.
Storlek
860gram
SKARPSILLSFILÉER, socker, salt, ättika, konserveringsmedel (natriumbensoat), kryddor (bl a muskotblomma och kanel) och aromer.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 700 kJ |
Energi | 160 kcal |
Fett | 8.5 g |
- Varav mättat fett | 3.3 g |
- Varav fleromättat fett | 3.4 g |
- Varav enkelomättat fett | 1.8 g |
Kolhydrat | 12 g |
- Varav sockerarter | 10 g |
Protein | 10 g |
Salt | 8.9 g |
Förvaras i 2°C till 8°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
2°C till 8°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Orkla Foods Sverige AB
Org.nr: 556046-9131
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Ansjovis 12g kolhydrater tillsammans med 8.5g fett.
Ansjovis innehåller allergenet fisk.
Ansjovis tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Orkla Foods Sverige AB på följande sätt: Telefon: 010-142 40 00. E-post: vcd-svar@orklafoods.se. Adress: Box 4249, 203 13 Malmö.