Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Fisk, oberedd
  4. Lax
  5. laxfilé skinka & b
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Fisk, oberedd/
  4. Lax/
  5. laxfilé skinka & b

laxfilé skinka & b

Fiskexporten

Storlek

1600gram

laxfilé skinka & b

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Ingredienser: Basilikamarinerad LAXfilé 79% (Salmo salar), lufttorkad skinka 14%, vatten, salt, rapsolja, basilika, lök, grön paprika, vitlök, druvsocker, kryddor, örtkryddor, persilja, jästextrakt, surhetsreglerande medel (citronsyra), stabiliseringsmedel (xantangummi), konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat, kaliumnitrat), färgämne (kopparkomplex av klorofyller).

Allergeninformation för laxfilé skinka & b

Fisk(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi870 kJ
Energi208 kcal
Fett15 g
- Varav mättat fett3.3 g
Kolhydrat0.4 g
- Varav sockerarter0.2 g
Protein19 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 8 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 4°C

Total hållbarhet

Upp till 8 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Fiskexporten Varberg AB

Org.nr: 5560748468

Kontakt

Härdgatan 27

432 31 Varberg

Tel: 0340-54 56 00

info@fiskexporten.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om laxfilé skinka & b

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i laxfilé skinka & b?

I en portion på 100g finns det 19g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i laxfilé skinka & b?

Per 100g portion innehåller laxfilé skinka & b 0.4g kolhydrater tillsammans med 15g fett.

Allergener

Innehåller laxfilé skinka & b några allergener?

laxfilé skinka & b innehåller allergenet fisk.

Vilka allergener kan finnas i spår i laxfilé skinka & b?

laxfilé skinka & b tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående laxfilé skinka & b?

Du kan kontakta Fiskexporten Varberg AB på följande sätt: Telefon: 0340-54 56 00. E-post: info@fiskexporten.se. Adress: Härdgatan 27, 432 31 Varberg.

←Tillbaka till Produkter