Storlek
1600gram
Ingredienser: Basilikamarinerad LAXfilé 79% (Salmo salar), lufttorkad skinka 14%, vatten, salt, rapsolja, basilika, lök, grön paprika, vitlök, druvsocker, kryddor, örtkryddor, persilja, jästextrakt, surhetsreglerande medel (citronsyra), stabiliseringsmedel (xantangummi), konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat, kaliumnitrat), färgämne (kopparkomplex av klorofyller).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 870 kJ |
Energi | 208 kcal |
Fett | 15 g |
- Varav mättat fett | 3.3 g |
Kolhydrat | 0.4 g |
- Varav sockerarter | 0.2 g |
Protein | 19 g |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 8 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Total hållbarhet
Upp till 8 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fiskexporten Varberg AB
Org.nr: 5560748468
I en portion på 100g finns det 19g protein.
Per 100g portion innehåller laxfilé skinka & b 0.4g kolhydrater tillsammans med 15g fett.
laxfilé skinka & b innehåller allergenet fisk.
laxfilé skinka & b tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fiskexporten Varberg AB på följande sätt: Telefon: 0340-54 56 00. E-post: info@fiskexporten.se. Adress: Härdgatan 27, 432 31 Varberg.