Storlek
1400gram
Ingredienser: LAXfilé 91% (Salmo salar), rapsolja, salt, basilika, vatten, SOJABÖNA, VETE, paprika, lök, persilja, vitlök, SENAPSFRÖ, kryddor, örtkryddor, syra (citronsyra), konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk, senap, sojabönor och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 997 kJ |
Energi | 238 kcal |
Fett | 19 g |
- Varav mättat fett | 3.1 g |
Kolhydrat | 0.1 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 17 g |
Förvaras i högst 4°C för optimal hållbarhet upp till 8 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 4°C
Total hållbarhet
Upp till 8 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fiskexporten Varberg AB
Org.nr: 5560748468
I en portion på 100g finns det 17g protein.
Per 100g portion innehåller Laxfilé basilikama 0.1g kolhydrater tillsammans med 19g fett.
Laxfilé basilikama innehåller följande allergener: fisk, senap, sojabönor och vete.
Laxfilé basilikama tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fiskexporten Varberg AB på följande sätt: Telefon: 0340-54 56 00. E-post: info@fiskexporten.se. Adress: Härdgatan 27, 432 31 Varberg.