Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Fågelprodukter
  4. Kalkon, beredd
  5. Rökt Kalkon
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Fågelprodukter/
  4. Kalkon, beredd/
  5. Rökt Kalkon

Rökt Kalkon

Pärsons

Pärsons rökta kalkon är smak och fettsnålhet i ett! Pålägget är gjort på utvalda kalkonbröst som först saltas innan de röks. Mycket saftig konsistens. Endast 2% fett. Tunnskivad. Vikt/skiva: ca 5gr Antal/frp: ca 90st.

Storlek

500gram

Rökt Kalkon

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

INGREDIENSER: Kalkonkött 75%, vatten, koksalt, antioxidationsmedel (E325, E301), stabiliseringsmedel (E451), potatisstärkelse, druvsocker, potatisfiber, socker, konserveringsmedel (E250), rökarom. Fetthalt 3%. Tysk/Finsk köttråvara. Varmrökt.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi400 kJ
Energi95 kcal
Fett3 g
- Varav mättat fett0.9 g
Kolhydrat1.5 g
- Varav sockerarter0.4 g
Protein19 g
Salt3 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 25 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 8°C

Total hållbarhet

Upp till 25 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Scan Sverige AB

Org.nr: 556655-4597

Kontakt

Box 30233

104 25 Stockholm

Tel: 0771-510 510

matforum@hkscan.com

Besök webbplats

Vanliga frågor om Rökt Kalkon

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Rökt Kalkon?

I en portion på 100g finns det 19g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Rökt Kalkon?

Per 100g portion innehåller Rökt Kalkon 1.5g kolhydrater tillsammans med 3g fett.

←Tillbaka till Produkter