Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Fågelprodukter
  4. Kalkon, beredd
  5. Kalkonstek sous-vide hel
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Fågelprodukter/
  4. Kalkon, beredd/
  5. Kalkonstek sous-vide hel

Kalkonstek sous-vide hel

Martin & Servera

Servera en mör och saftig kalkonstek. Kalkonbröst är ett fettsnålt alternativ till fläskkött. Kalkonsteken är tillagad sous vide, det gör att den blir extra saftig. Sous vide-metoden bevarar den goda smaken i köttet under den långa koktiden och ger ett mört resultat. Låt steken vara huvudrätt på buffébordet eller kombinera den med en fräsch sallad. En kartong innehåller 9 kilo.

Storlek

3000gram

Kalkonstek sous-vide hel

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Kalkonbröst (84 %), vatten, salt, druvsocker, extrakt, glukossirap, kryddextrakt (svartpeppar), antioxidationsmedel E301.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi398 kJ
Energi94 kcal
Fett0.7 g
- Varav mättat fett0.2 g
Kolhydrat1.7 g
- Varav sockerarter1.7 g
Protein20 g
Salt1.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 45 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 8°C

Total hållbarhet

Upp till 45 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Kalkonstek sous-vide hel

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Kalkonstek sous-vide hel?

I en portion på 100g finns det 20g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kalkonstek sous-vide hel?

Per 100g portion innehåller Kalkonstek sous-vide hel 1.7g kolhydrater tillsammans med 0.7g fett.

←Tillbaka till Produkter