Servera snabbt och enkelt örtkryddad kalkonstek till lunch, middag eller på buffén. Kalkonsteken är tillagad sous vide vilket gör att den blir extra saftig. Sous vide-metoden bevarar smaken i köttet under den långa koktiden och ger ett mört resultat. Kalkonkött är ett fettsnålt alternativ till exempelvis fläskkött. Producerad i Småland och en förpackning innehåller 3 kilo.
Storlek
3000gram
Kalkonbröst (82 %), vatten (12 %), salt, druvsocker, kryddor (oregano, lök, tomat, chilipeppar, ingefära, paprika, svartpeppar, spiskummin, vitlök, bockhornsklöver, koriander, kummin, basilika, rosmarin,timjan), extrakt, glukossirap, kryddextrakt (libbsticka, svartpeppar, paprika), antioxidationsmedel E301. Av den färdigkokta produktens totala vikt är 18 - 20 % sky.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 402 kJ |
Energi | 95 kcal |
Fett | 0.8 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 2.1 g |
- Varav sockerarter | 1.9 g |
Protein | 20 g |
Salt | 2.6 g |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 45 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 45 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 20g protein.
Per 100g portion innehåller Kalkonstek ört sous-vide 2.1g kolhydrater tillsammans med 0.8g fett.