Servera en mör och saftig kalkonskinka. Köttet är tillagat sous vide och ett fettsnålt alternativ till fläskkött. Det är snabbt och enkelt att servera, antingen som kallskuret eller värmd i ugn. Kalkon passar både till buffébordet eller i en god sallad. Producerad i Småland och en kartong innehåller 9 kilo.
Storlek
3000gram
Kalkonbröst (85 %), vatten, salt, druvsocker, extrakt, glukossirap, kryddextrakt (libbsticka) antioxidationsmedel E301.
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 400 kJ |
Energi | 94 kcal |
Fett | 0.7 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 1.6 g |
- Varav sockerarter | 1.6 g |
Protein | 20 g |
Salt | 2.2 g |
Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 45 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum 8°C
Total hållbarhet
Upp till 45 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 20g protein.
Per 100g portion innehåller Kalkonskinka sous-vide 1.6g kolhydrater tillsammans med 0.7g fett.