Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Färskvaror/Kylvaror
  3. Fågelprodukter
  4. Kalkon, beredd
  5. Kalkonskinka sous-vide
  1. Livsmedel/
  2. Färskvaror/Kylvaror/
  3. Fågelprodukter/
  4. Kalkon, beredd/
  5. Kalkonskinka sous-vide

Kalkonskinka sous-vide

Martin & Servera

Servera en mör och saftig kalkonskinka. Köttet är tillagat sous vide och ett fettsnålt alternativ till fläskkött. Det är snabbt och enkelt att servera, antingen som kallskuret eller värmd i ugn. Kalkon passar både till buffébordet eller i en god sallad. Producerad i Småland och en kartong innehåller 9 kilo.

Storlek

3000gram

Kalkonskinka sous-vide

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Kalkonbröst (85 %), vatten, salt, druvsocker, extrakt, glukossirap, kryddextrakt (libbsticka) antioxidationsmedel E301.

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi400 kJ
Energi94 kcal
Fett0.7 g
- Varav mättat fett0.2 g
Kolhydrat1.6 g
- Varav sockerarter1.6 g
Protein20 g
Salt2.2 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst 8°C för optimal hållbarhet upp till 45 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum 8°C

Total hållbarhet

Upp till 45 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Kalkonskinka sous-vide

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Kalkonskinka sous-vide?

I en portion på 100g finns det 20g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kalkonskinka sous-vide?

Per 100g portion innehåller Kalkonskinka sous-vide 1.6g kolhydrater tillsammans med 0.7g fett.

←Tillbaka till Produkter